Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Ganja kokoske

Delite

Mario

Broj poruka: 18
    Godina: 15
    ime psa: LunA
    Datum upisa: 22.03.2011

Ganja kokoske

Počalji  Mario taj Čet Mar 24, 2011 8:06 pm

Imam psa krizanca labradora i lovačkog psa. Ljudi u selu kažu da gonja kokoši ali ja ga osobno nisam vidio, kad je na povodcu miran je i sve bude u redu. Neki sam dan vodio ga kod kokoša i nije uopće krenuo ni za jednom.Pa ako neko zna kakav savjet molim da ga kaže.

sikman87

Broj poruka: 88
    Godina: 25
    ime psa: Bea
    ime psa: Bea
    Datum upisa: 13.11.2010

Re: Ganja kokoske

Počalji  sikman87 taj Čet Mar 24, 2011 9:08 pm

Njima je u krvi da jure za pticama i slicnim stvorenjima... Mozda kad je sam i pojuri neku kokosku. Moja nema prilike da ih juri ali zato golubove obavezno. Bolje je drzi na povodcu kad si u blizini.

Mario

Broj poruka: 18
    Godina: 15
    ime psa: LunA
    Datum upisa: 22.03.2011

Počalji  Mario taj Pet Mar 25, 2011 2:38 pm

Svaki put vodim ga na povodcu ali nijedan put nije ni krenuo za kokošima ali čujem da ljudi u selu kažu da gonja. Već sam čuo da im je to u krvi zato što je križanac labradora i lovačkog psa koji je bio po terenu i lovio životinje. Ali nadam se da će s vremenom prestat i kad ga pustim. Very Happy

hera_justlabs

Broj poruka: 208
    Godina: 14
    ime psa: Hera
    Datum upisa: 13.01.2011

Počalji  hera_justlabs taj Pet Mar 25, 2011 5:50 pm

ma samo ih iskuliraj Cool Wink

Sada je Pon Maj 21, 2012 9:43 am