Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Može li labrador živjeti u stanu? Molim vas za pomoć!!

Delite

Łu Łabrador

Broj poruka: 5
    Godina: 15
    ime psa: Fizzy
    Datum upisa: 26.04.2011

Može li labrador živjeti u stanu? Molim vas za pomoć!!

Počalji  Łu Łabrador taj Uto Apr 26, 2011 8:15 am

Heii, ja jako želim labradora , a roditelji kažu da to nije pas za stan. Kažu da pas ima neugodan miris i da ne može spavati u istoj prostoriji gdje i ja! Ili mamu mući to što bi se vezala za njega i bila bi tužna kada bi uginuo. Ali ja mislim da su to SITNICE!
    U stanu nas je petero , 65kvadrate i imam kunića koji se jako dobro slaže sa psima! rabbit
    Molim vas pomognite mi da uspijem dokazat roditeljima da je to moguče i da ih nagovorim!

paun

Broj poruka: 185
    Godina: 35
    ime psa: Ben....
    Datum upisa: 23.01.2011

Re: Može li labrador živjeti u stanu? Molim vas za pomoć!!

Počalji  paun taj Uto Apr 26, 2011 9:51 am

Labrador se definitivno ne oseca, ne smrdi. Vidim da imas 13 godina pa bih te savetovao da sacekas jos malo jer da ga nabavis sada trebace ti pomoc roditelja ili nekog starijeg oko psa. Mislim da je jedina mana ako moze tako da se kaze linjanje, morace malo vise da se cisti stan, a vrlina ima toliko mnogo i to mozes procitati ovde po forumu. Nikakav problem nije da pas spava sa tobom u sobi, naravno na svom mestu, mada puno nas i spava sa psom, ako je pas zdrav, redovno ide kod veterinara i vodi se racuna o njemu nema nikakvih bijazni da ce naskoditi zdravstveno bilo kom u stanu.

Łu Łabrador

Počalji  Łu Łabrador taj Uto Apr 26, 2011 10:19 am

Hvala ti puno! Ali ja znam da je to puno brige i svega ... ali ja ga toliko želim da bi mogla brinuti o njemu i ne bi mi trebala pomoć jedino baš kad bi morala puno učiti da ga netko jednom prošeće!

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Uto Apr 26, 2011 12:49 pm

Labrador moze da zivi u stanu i da bude srecan pod uslovom da se redovno seta i istrcava, u suprotnom se pretvara u katastrofalnu silu koja ce da grize sve sto mu padne njuske Smile Inace labrador nema "miris", i ako ima svoju dozu setanja i trcanja u stanu je bubica. Jedina mana su mu dlake dlake dlake.

anazakon

Broj poruka: 395
    Godina: 31
    ime psa: Marli
    Datum upisa: 24.11.2010

Počalji  anazakon taj Uto Apr 26, 2011 7:03 pm

Moj sin i ja već 7 meseci uspešno živimo sa labradorom u stanu Very Happy. Nije nikakav problem. Ne smrdi, traži pažnju malo kao i svako živo biće, i spava sa mnom u krevetu, tako da, po meni, super je za stan Very Happy

Milla333

Broj poruka: 227
    Godina: 23
    ime psa: Nala
    ime psa: Nora
    Datum upisa: 22.03.2011

Počalji  Milla333 taj Uto Apr 26, 2011 7:49 pm

Mi cuvamo Nalu u kuci i mogu da ti kazem da se uopste ne oseca! Jedino sto moraju tepisi stalno da se usisavaju jer se dosta linja. Ako uzmes kucu, obavezno imaj u planu da je setas barem 2x dnevno i neces imati problema. Drzim ti palceve da uspes da nagovoris roditelje Very Happy

Łu Łabrador

Počalji  Łu Łabrador taj Uto Apr 26, 2011 10:17 pm

Da linjanje..na to sam navikla uz kunića!
    Šetala bi ga ja i tri puta dnevno!
    Milla333 hvala ti što mi držiš palčeve!

Hvala vam! a koliko često ga treba kupati? a znači nije problem pet članova?

anazakon

Broj poruka: 395
    Godina: 31
    ime psa: Marli
    Datum upisa: 24.11.2010

Počalji  anazakon taj Uto Apr 26, 2011 11:13 pm

Łu Łabrador ::Da linjanje..na to sam navikla uz kunića!
    Šetala bi ga ja i tri puta dnevno!
    Milla333 hvala ti što mi držiš palčeve!

Hvala vam! a koliko često ga treba kupati? a znači nije problem pet članova?
    Što veći "čopor" bolje Smile. A ja ga kupam običnom vodom jednom nedeljno, a šamponom jednom mesečno!

Senada

Broj poruka: 945
    Godina: 22
    ime psa: Buma
    Datum upisa: 10.02.2011

Počalji  Senada taj Uto Apr 26, 2011 11:40 pm

Ti bi ga setala i tri puta dnevno... A jesi li svjesna da ces ga morati setati u pocetku cak svaka 2 sata ako zelis da se navikne da obavlja nuzdu napolju, da ces morati raditi s njim, u smislu komandi i poslsnosti, jer neposlusan i neodgojen labrador moze da bude cudoviste... Tu je onda cetkanje, ciscenje usiju, troskovi za hranu,sredstva protiv buha i slicno... A ako ti to sve dosadi, ne mozes tek tako reci da ti je dosadio jer pas nije igracka. Vjerujem da ti je to ogromna zelja, ali vjeruj, velika je i odgovornost i mozda je bolje da pricekas malo s tim, jer nikad nije kasno, i da taj pas onda dobije paznju i njegu koju zasluzuje. A naravno, ako tvoja porodica stoji u potpunosti iza tebe, i ako su ti spremni pomoci, onda ne vidim problem.

Łu Łabrador

Počalji  Łu Łabrador taj Sre Apr 27, 2011 8:52 am

Naravno da jesam ... meni je to super i zabavno . Brinula bi se za njega od početka do kraja.
    Zato ja psa bi baš sad sad će praznici još malo i lijepo bi ga sve naučila (možda ne sve) al mislim da bi jer bi svake sekunde bili zajedno, troškovi nisu problem o tome smo već razgovarali ! A vidjet ću ... mogu valjda pričekat još jednu godinu... kažem valjda jer ja njega već skoro svaku noć sanjam!

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Sre Apr 27, 2011 12:40 pm

Reci mami da isto toliko koliko je tuzno kad nam ljubimci "odu", toliko je li velika sreca za onih 10-15 godina dok su sa nama. To je deo zivota i ne treba da im uzimamo "za zlo" sto toliko kratko zive Wink

Samo razmisli jedno. Posto ce pas biti sa tobom 10-15 godina, za par godina ti ces krenuti da izlazis sa drustvom, zivot ce ti se promeniti, krenuces na fakultet ili na posao, da li ces i tad imati vremena za psa? Da li su tvoji spremni da ti pomognu?

Łu Łabrador

Počalji  Łu Łabrador taj Sre Maj 04, 2011 9:29 am

Da..jako dobro pitanje!
    Mislim da bi mogli ... jer ako smo jednom išli kupit ribice naišli smo na predivnog kunića i kopili njga!
    To je velika razlika.I oni se sad mogu brinut o njemu i vole ga!

al nažalost mislim da ih neću uspjet nagovorit :'( i jako sam tužna....da ga dobim ne bi bilo kraja mojoj sreći! <3

Sada je Pon Maj 21, 2012 9:48 am