Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Upomoc! Ne mogu da spavam...

Delite

bammbamm

Broj poruka: 17
    Godina: 21
    ime psa: Lara
    Datum upisa: 29.05.2011

Upomoc! Ne mogu da spavam...

Počalji  bammbamm taj Pon Maj 30, 2011 6:01 am

E ovako..dugo sam zelela kucu i dobila malu Laru koju vec obozavam..ima nesto malo vise od 6 nedelja i bas je maaala..zao mi je da je izvodim napolje ili u drugu prostoriju jer necu da bude tuzna, stalno trckara za mnom..zato je drzim kod mene u sobi..ali tu nastaje problem..osim sto piski i kaki tokom noci gde stigne (aj to mogu i da razumem, naucice vremenom), muci me to sto nocu cvili i skace na moj krevet..ja je ignorisem, ona prestane, zaspi i opet se par puta u toku noci budi i cvili..tek kad je stavim kod mene u krevet lepo spava ali se svakako budi ranije i probudi i mene..hoce da se igra..sinoc nisam oka sklopila..ne znam sta da radim .. Crying or Very sad
    inace, imam dvoriste ali ne i box pa se plasim da je izvedem sad dok je ovako mala..cak mi je zao da je ostavim samu u posebnoj prostoriji u dvoristu..
    ne znam sta da radim..ako neko ima neki savet, bila bih zahvalna.. Crying or Very sad

anazakon

Broj poruka: 395
    Godina: 31
    ime psa: Marli
    Datum upisa: 24.11.2010

Re: Upomoc! Ne mogu da spavam...

Počalji  anazakon taj Pon Maj 30, 2011 8:02 am

Pa mnogo je mala kuca da bi bila napolju . Normalno je da cvili i da traži da bude pored tebe u krevetu, pa beba je. Moj pas ima još malo 11 meseci pa traži da skoči kod mene kad spavam. To je sasvim normalno, jer su labovi psi sa najizraženijom emotivnom crtom. A što se spavanja tiče tu ima dosta odricanja. Ja već 9 meseci koliko je Marli kod mene ne spavam kao ranije. Prvih mesec dana sam ustajala baš baš rano, prve dve nedelje čak i u 4, 5 ujutru izvodila napolje na svakih sat, dva... Pas je velika obaveza i traži brdo odricanja, tako da moraš sve da žrtvuješ kako bi bilo lepo i psu i tebi. Puno sreće Very Happy

Milla333

Broj poruka: 227
    Godina: 23
    ime psa: Nala
    ime psa: Nora
    Datum upisa: 22.03.2011

Počalji  Milla333 taj Pon Maj 30, 2011 10:25 am

Slazem se sa Anom.
    Potpuno te razumem, kad smo doveli Nalu imala je nesto vise od 2 meseca i ustajala sam nocu na svaka 2 sata. Probaj ono sto vecina majki preporucuje za decu: izmoris je u toku dana i onda ce ona sto duze da spavka nocu Wink
    Meni je upalilo sunny
    A inace je i suprug bio protiv da Nala spava u krevetu, a sad ne moze niko da je istera Laughing
    Neprocenjivo je probuditi se pored nje I love you

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Pon Maj 30, 2011 10:49 am

Stene i spavanje ne idu zajedno Laughing Sreca nasa, brzo porastu Wink

bammbamm

Počalji  bammbamm taj Pon Maj 30, 2011 11:36 am

Uh sad mi je lakse..znaci to je normalno ..huh...hvala vam puno od I love you
    Danas cemo se igrati ceo dan pa cemo da se navikavamo postepeno nadam se..ona mora da legne blizu mene da oseti da sam tu, da nije sama..meni je jako zao kad moram da je ostavim samu..stvarno na momente pozelim da poraste i da ne brinem toliko..ali svaki put kad je pogledam, ponovo se zaljubim..zato moramo da budemo spremne na malo obostrane zrtve i ljubav ce biti veca..
    ps. slazem se da je neprocenjivo probuditi se pored tih slatkih bebaca sunny
    Hvala vam jos jednom Wink

anazakon

Počalji  anazakon taj Pon Maj 30, 2011 12:19 pm

bammbamm ::Uh sad mi je lakse..znaci to je normalno ..huh...hvala vam puno od I love you
    Danas cemo se igrati ceo dan pa cemo da se navikavamo postepeno nadam se..ona mora da legne blizu mene da oseti da sam tu, da nije sama..meni je jako zao kad moram da je ostavim samu..stvarno na momente pozelim da poraste i da ne brinem toliko..ali svaki put kad je pogledam, ponovo se zaljubim..zato moramo da budemo spremne na malo obostrane zrtve i ljubav ce biti veca..
    ps. slazem se da je neprocenjivo probuditi se pored tih slatkih bebaca sunny
    Hvala vam jos jednom Wink

Nema na čemu. Nadam se da smo uspele bar malo da ti pomognemo Very Happy

Milla333

Broj poruka: 227
    Godina: 23
    ime psa: Nala
    ime psa: Nora
    Datum upisa: 22.03.2011

Počalji  Milla333 taj Pon Maj 30, 2011 6:25 pm

anazakon ::
    Nema na čemu. Nadam se da smo uspele bar malo da ti pomognemo Very Happy

Takodje Smile

milanlab

Broj poruka: 222
    Godina: 27
    ime psa: Sem
    Datum upisa: 26.10.2010

Počalji  milanlab taj Uto Maj 31, 2011 12:28 am

Kad sam uzeo Sema, sa nekih 8 il i9 nedelja, prva tri dana je spavao kod mene u sobi, a onda u jednoj sobi u prizemlju, koja je bila neopremljena. Prvog dana nisam mogao da spavam od cviljenja i od njegovog pokusaja da skoci kod mene u krevet..a cim ustanem, odnosno sedenem u krevet - on se ususka u moje noge i miran je. Skontao sam da mu treba nesto, da oseti i da zna da sam ja tu...Tako sam prva tri dana iskrivljen spavao sa izbacenom rukom ili nogom iz kreveta, a on je bio tu pored miran.

bammbamm

Počalji  bammbamm taj Pet Jun 10, 2011 2:33 am

Uh..ne mogu ja bas da se bacakam iz kreveta ..ali polako se navikavamo...sad spava sama, malo cvili pa prestane. legne pored kreveta i spava..ali vidim kako dani prolaze, sve mi je bolja..
    Ipak, pomogli ste mi svakako Smile

anazakon

Počalji  anazakon taj Pet Jun 10, 2011 9:57 am

Drago nam je da je tako!!! Very Happy
    Želim ti divne dane provedene sa psićem Very Happy. Sada ćete zajedno da rastete Very Happy

Sada je Pon Maj 21, 2012 9:53 am