Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team
Pa nzm, inace on je sepao na sapu, pitao sam ranije oko povrede sape na forumu, sad posle snimanja ustanovljena je upala kostiju, tako mi je vet rekao, a ja nzm nista o tome sta to znaci, samo da mora da prima nekih 20 inekcija Zato i pitam dal neko zna nesto o tom oboljenju
Slusajte veta. Mi na forum vam nemozemo dati takve dijagnoze i terapije jer prvo nismo videli i samog pasa sta i kako sepa...Sve sta vam nije jasno kod vet. Sitne stvari setu pitaju, a ovakve malo slozenije terapije ne.
To mi totalno lic na ovo sto je mom Leu, jer je on aktivan daje sapu i necvili,sano mi nije jasno kako je to dobio kad pije redovno kalcijum. Inace sad manje sepa primio je bezbroj inekcija i tableta, i jos prima terapije, pa se samo nadam da ce se oporaviti