Za sad znam da su sirovo jaje i tunjevina iz konzerve dobri za sjaj dlake.Da li neko imaj jos kakav savjet?
Poslednji izmenio jasmina79 dana Pon Nov 17, 2008 3:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Tajna sjajne dlake
Re: Tajna sjajne dlake
Re: Tajna sjajne dlakePozdrav Sladjo, pored cetkanja valjalo bi psa povremeno istrimovati i tako izvuci svu mrtvu dlaku(poddlaku) trimerom koji je efikasniji od cetke. Od vitamine VITOLIGAM je odlicna kombinacija vitamina, i daje se inekciono pa mora kod veterinara.Sladja ::Kvalitetna hrana,svakodnevno cetkanje....
Re: Tajna sjajne dlakeCao, trimovanje nije kao obicno cetkanje, postoje razliciti trimeri i tehnike trimovanja kojima ili samo izvlacis poddlaku a moza se dlaka i skratiti sto kod lab-a nije potebno. trimer poput FURMINATOR je odlicna za ono sto vama treba kod nas ga nema pa ako imas nekoga u inostranstvu neka proba da ti nadje. kako radi moze se pogledati na youtube. pogledajte interesuje me misljenje. Furminator je skup ali ima na isti fazon trimera koji su jeftiniji sa istim efektomjasmina79 ::Hvala na savjetu za trimer.Ja sam do sada koristila razne cetke i cinilo mi se da nije jedna nije odgovarala u potpunosti.Za trimer sam mislila da se koristi kod pasa sa duzom dlakom.Pozdrav!