Pošto je zima stigla a dosta naših ljubimaca je napolju yanima me da li psima moyemo davati čaj i koji,t.j sta se može davati psu na velikim predstojecim minusima da bi se malo ugrejao?
Čaj i psi

jasmina79- Broj poruka: 1388
Godina: 33
ime psa: Dante
Datum upisa: 26.09.2008
- Post n°2
Re: Čaj i psi
Ja sam svom davala uvin caj i to je bilo u terapijke svrhe...veterinar preporucio...

sladja1980- Broj poruka: 289
Godina: 32
ime psa: Fox
ime psa: Fox
Datum upisa: 26.11.2009
- Post n°3
meni je rekao vet kada sam dobilla Pashu, tj. Foxija, da mogu da mu dajem bilo koji caj osim kamilice. Doduse, tada je imao proliv, koji je srecom trajao samo jedno vece.

laby- Broj poruka: 86
Godina: 61
ime psa: Laby
Datum upisa: 12.09.2009
- Post n°4
Hvala drugari na brzim odgovorima

jasmina79- Broj poruka: 1388
Godina: 33
ime psa: Dante
Datum upisa: 26.09.2008
- Post n°5
Kamilica nije preporucljiva ni kod covjeka u slucaju proljeva ili povracanja....tada se daju tamni cajevi....
Sad ja imam pitanje.....kamilica nije preporucljiva u tom slucaju ili nije preporucljiva da se uopste daje?
Laby psi ne smiju da jedu i piju nista vruce....pa pripazite s tim
Sad ja imam pitanje.....kamilica nije preporucljiva u tom slucaju ili nije preporucljiva da se uopste daje?
Laby psi ne smiju da jedu i piju nista vruce....pa pripazite s tim

yovanna- Broj poruka: 1344
Godina: 29
ime psa: Bea
Datum upisa: 10.05.2009
- Post n°6
Nama je veterinar preporucivao cak caj od belog sleza kada je Bea imala upalu grla.
Procitala sam negde da na sajtu bakan kinology da ne treba davai psu cajeve sem ako nije bolestan...evo pogledaj te stranicu. Ne znam da li je tacno.Vi mozda znate bolje.Ja Bei sam davala caj samo kad je bolesna bila.
pozz
http://www.balkankinology.net/pricaonica/viewtopic.php?f=22&t=7282
Procitala sam negde da na sajtu bakan kinology da ne treba davai psu cajeve sem ako nije bolestan...evo pogledaj te stranicu. Ne znam da li je tacno.Vi mozda znate bolje.Ja Bei sam davala caj samo kad je bolesna bila.
pozz
http://www.balkankinology.net/pricaonica/viewtopic.php?f=22&t=7282

laby- Broj poruka: 86
Godina: 61
Datum upisa: 12.09.2009
- Post n°7
hvala drugari jos jednom super ste!!!!!

Ferhatinho- Broj poruka: 343
Godina: 26
ime psa: Eddie
ime psa: eddie
Datum upisa: 05.08.2009
- Post n°8
Sto se tice kamilice, vet mi ju je preporucio i vec dva putra sam davao caj od kamilice mom psicu. Vjerujem svom vetu jer je zaista strucan i ljubazan i cisto sumnjam da bi pogrijesio po pitanju caja od kamilice.
Ako moze da mi neko kaze je li zaista zabranjeno i sato?
Ako moze da mi neko kaze je li zaista zabranjeno i sato?