Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Slika psa

Delite

Ema

Broj poruka: 3
    Godina: 28
    ime psa: Ema
    Datum upisa: 07.01.2010

Slika psa

Počalji  Ema taj Čet Jan 07, 2010 5:36 pm

Treba mi pomoc!
    Kako da postavim sliku svog psa na prof.

sladja1980

Broj poruka: 289
    Godina: 32
    ime psa: Fox
    Datum upisa: 26.11.2009

Re: Slika psa

Počalji  sladja1980 taj Čet Jan 07, 2010 6:21 pm

Ides na ikonicu "ugostiti sliku", pa upload slike sa kompa i onda imas link "thumbnail for forum" u desnom donjem uglu i copy na link i paste u poruku i to ti je to.
    Valjda si skontao sta treba da uradis Wink

Ema

Uspeo

Počalji  Ema taj Pet Jan 08, 2010 10:48 am

Ma evo ubacio sam sinoc, a nisam ni znao! To je Ema
    Nego imam jos veci problem, zato sam se i prijavio ovde!!!
    Mnogo slabo jede granule!!! Prvo sam joj davao Hill's, pa sam presao na Royal Canin. Hill's je jela kao mala bash dobro, a zatim ih je odbacila odjednom, zatim sam presao na Royal Maxi Junior, pa su mi onda preporucili Royal Labrador Retriver 33, medjutim i to je odbacila, pa sam joj danas kupio opet Maxi junior i opet nista!! Svaki put sam joj dozirano menjao hranu i N I S T A ! ! ! Mnogo sam nervozan i bio bih zahvalan na savetu i pomoci!!! Stene je dosta zivahno i stalno bi se igrala! Inace ovaj problem traje vec 15-ak dana!!! Primila je vakcinu i dve revakcine!!! Nema gliste, bar nisam primetio u izmetu!!! Ima oko 10-ak kilograma i nesto vise od 3.5 meseca!
    Pozdrav

sladja1980

Broj poruka: 289
    Godina: 32
    Datum upisa: 26.11.2009

Počalji  sladja1980 taj Pet Jan 08, 2010 12:26 pm

NI moj Fox nece da jese granule, osim kada su prelivene supicom ili necim sl.

yovanna

Broj poruka: 1344
    Godina: 29
    ime psa: Bea
    Datum upisa: 10.05.2009

Počalji  yovanna taj Pet Jan 08, 2010 9:14 pm

Mi nismo imali problema sa Beom oko hrane nikada da nece da jede vec obrnuto! Samo bi jela i nakada joj nije bilo dosta bila je bas alava,sad je malo smanjila tu alavost.Moja preporuka ti je kao i Sladjina probaj da joj prelijes nesto preko njih supicu ili pavlaku,jogurt..
    pozz
    P.S.Dobrodosli!Kucara je mnogo lepa! Very Happy

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Pet Jan 08, 2010 10:18 pm

Postoje 2 nacina da pas krene da jede granule. Jedan je na silu, a drugi je malo finiji.
    Naime, problem s granulama je uglavnom sto nemaju miris kao nase namirnice, pa ako pas nauci da jede kuvanu hranu, tesko ce preci na granule posle.

Prvi nacin je da pas pojede koliko hoce, a nakon 20 minuta sklanjamo. Sledeci dan isto. Pocece da jede kad ogladni. (ja sam inace protiv ovog nacina, a pogotovo ako je stene u pitanju koje treba da se razvija)

Drugi nacin je onaj koji je upalio kod Kukija. Iseckala sam par komadica mesa, ili sam stavila brokole, na dno tanjira, a iznad sipam granule. Neki psi pojedu samo meso a granule ostave, medjutim, Kukiju je to izgleda otvralo apetit pa je jeo i sve granule. Postepeno poceo je da jede i granule same.

Inace je dobro ako pocnete da dajete neku suvu hranu da je ne menjate.

PS. Dobrodosli! Very Happy

Ema

Pocela

Počalji  Ema taj Sub Jan 09, 2010 12:08 am

Pozdrav,
    Ema je danas u toku dana pocela normalno da jede granule, ne znam koji je vrag spopao, ali jede i to je pojela celu danasnju dozu ( 330gr ), sto je u zadnjih 15-ak dana prosto bilo ne zamislivo!!! Sta da Vam kazem sem da cu Vam pisati u narednom periodu i staviti neku lepu slichicu da nas vidite!!
    Nadam se nekom lepom vremenu i skorom setanju nasih ljubimaca po Kalishu!!!

Srdacan Pozdrav Very Happy

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Sub Jan 09, 2010 9:40 am

Verovatno je ogladnela Smile
    Ako organizujete neku setnjicu na Kalisu kad bude bolje vreme, obavezno nas obavestite Very Happy

Sada je Pon Maj 21, 2012 10:25 am