Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Kupanje u rijeci, rafting i ribolov!?

Delite

Ferhatinho

Broj poruka: 343
    Godina: 26
    ime psa: Eddie
    ime psa: eddie
    Datum upisa: 05.08.2009

Kupanje u rijeci, rafting i ribolov!?

Počalji  Ferhatinho taj Sre Feb 10, 2010 12:39 pm

Da se labovi vole kupati u rijeci opce je poznato. Eh sad me znima vase misljenje o psu na rafting camcu? Inace se bavim poluprofesionalno raftingom (sportski i rekreativno) i zanimam me da li na neka rekreativna spustanja smijem voditi psa sa sobom?

Druga stvar je ribolov. Nisam bas neki pasionirani ribolovac ali s vremena na vrijeme odem u ribu. Sad me zanima smije li pas jesti tek ulovljenu rijecnu ribu? Da li je moram ocistiti (odstraniti iznutrice), ili ne, da li je treba peci itd.? Da li su riblje kosti opasne za pse?

jasmina79

Broj poruka: 1388
    Godina: 33
    ime psa: Dante
    Datum upisa: 26.09.2008

Re: Kupanje u rijeci, rafting i ribolov!?

Počalji  jasmina79 taj Sre Feb 10, 2010 12:52 pm

Riblje kosti....neeeeee.....nikako.....

Rafting....zasto ne....ako se pas zna ponasati u camcu....samo pazi kuda idete jer brzaci...sedre....mogu biti opasne cak i za ove vrsne plivace

Ribu trebas ocistiti od iznutrica jer se nikad ne zna sta ima unutra....mozda cak i udica

Ferhatinho

Počalji  Ferhatinho taj Sre Feb 10, 2010 2:50 pm

jasmina79 ::Riblje kosti....neeeeee.....nikako.....

Rafting....zasto ne....ako se pas zna ponasati u camcu....samo pazi kuda idete jer brzaci...sedre....mogu biti opasne cak i za ove vrsne plivace

Ribu trebas ocistiti od iznutrica jer se nikad ne zna sta ima unutra....mozda cak i udica

e to mi je jako bitna informacija....dakle riblje kosti pa pa....vidio sam kako ljudi na moru hrane pse svjeze ulovljenim srdelama...istina je da su njihove kosti slabasne i meke ali sam pomislioda ima neki ekvivalent i u rijeci

jasmina79

Broj poruka: 1388
    Godina: 33
    ime psa: Dante
    Datum upisa: 26.09.2008

Počalji  jasmina79 taj Sre Feb 10, 2010 9:54 pm

To je moj savjet....valjda ce jos neko nesto reci...nisam ja sveznalica....malo citam....cujem i vidim od drugih...ukljucim malo logike....

Ferhatinho

Počalji  Ferhatinho taj Čet Feb 11, 2010 11:32 am

jasmina79 ::To je moj savjet....valjda ce jos neko nesto reci...nisam ja sveznalica....malo citam....cujem i vidim od drugih...ukljucim malo logike....

ma ok je to...logicno jeste, ali to nekako usporedim sa mackama....one slasno jedu tek ulovljenu ribu iz rijeke i ne bude ima nista.

johnyAstor
    Admin

Broj poruka: 1713
    ime psa: Astor
    Datum upisa: 13.09.2008

Počalji  johnyAstor taj Sub Feb 13, 2010 9:40 am

Ja sam Astora vodio na rafting Drinom, i sasvim, sasvim normalno se ponasao...

Ferhatinho

Počalji  Ferhatinho taj Sub Feb 13, 2010 11:57 pm

johnyAstor ::Ja sam Astora vodio na rafting Drinom, i sasvim, sasvim normalno se ponasao...

t mi je drago cuti. I ja evo razmisljam, i sve su prilike da cu ga i voditi samo na takva mjesta gdje je mirnija voda. ipak ove moje budalastine koje izvodimo sa camcima nisu primjerene za psa Smile

Sada je Pon Maj 21, 2012 10:29 am