Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Da li je slep?

Delite

Skroch

Broj poruka: 12
    Godina: 19
    ime psa: Arči
    Datum upisa: 31.03.2010

Da li je slep?

Počalji  Skroch taj Čet Apr 01, 2010 9:27 pm

Dobio sam stenca pre 3 dana, ima mesec ipo dana, vec je i progledao i sve ali, tek nocas sam primetio da on izgleda juri stvari po kuci samo po njuhu buduci da ne gleda u to. kada sam mu uzeo sundjer iz usta, bacio sam ga malo dalje od njega.. njusio je po tepihu, malo ga zaobisao i ipak ga je nasao. opet sam mu ga uzeo i drzao u ruci, u visu i dovikivao ga. dosao je do mene ali nije dizao glavu ka gore. sta god da radi, gleda samo pravo i njusi po tepihu.. podigao sam ga i pogledao mu oci, pomera ih, levo desno medjutim okrenuo sam ga malo ulevo u nadi da ce me i dalje gledati ali nije, gledao je u smeru u kom sam ga okrenuo.. sta da radim?

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Re: Da li je slep?

Počalji  Berna taj Pet Apr 02, 2010 7:59 am

Pravac veterinar! Ovo sve ne mora nista da znaci, stenci su cesto zablentavljeni u nesto... mozda nije hteo da uzme sundjer i mozda nije hteo da gleda u tebe kad si ga okrenuo...
    A pritom znam kokera koji je 100% slep a koji je fiksirao bukvalno sendvic koji sam jela!
    Mozda je neko delimicno slepilo, tako nesto... Nadam se da nije nista ozbiljno... jadnicak... No

johnyAstor
    Admin

Broj poruka: 1713
    ime psa: Astor
    Datum upisa: 13.09.2008

Počalji  johnyAstor taj Pet Apr 02, 2010 10:00 am

Nemoj ici vetu... Ako si u Bgd-u idi na veterinarski fakultet...
    Vet ti moze reci sta je, a da nema argumente za to... Moguce je da je ovo sto je Berna rekla, ali ipak idi na veterinarski...

jasmina79

Broj poruka: 1388
    Godina: 33
    ime psa: Dante
    Datum upisa: 26.09.2008

Počalji  jasmina79 taj Pet Apr 02, 2010 3:16 pm

Obavezno javi sta je bilo....

share

Broj poruka: 540
    Godina: 22
    ime psa: Beni
    Datum upisa: 28.07.2010

Počalji  share taj Čet Jul 29, 2010 9:52 pm

i ja se bojim za moje stene,ima samo 5 nedelja i nekad kad se zatrci na terasi udari glavu o stolicu... ne znam da li je ne vidi ili je nesto drugo u pitanju. Ali izbegava ponekad 'prepreke' koje prave stolice. Takodje nece sa terase da padne jer kad dodje do kraja mislim da vidi da je visoko i samo se nagne napred a noge zabaci nazad da ne padne... E sad,kad udari u stolicu ja se istripujem da je slep,a to se desava samo kad se zatrci i kad vidi nesto...

jasmina79

Počalji  jasmina79 taj Čet Jul 29, 2010 10:01 pm

Skroch sta se desilo sa tvojim psom....?

share....mislim da se samo radi o jednom premladom i blesavom stenetu....

share

Broj poruka: 540
    Godina: 22
    Datum upisa: 28.07.2010

Počalji  share taj Čet Jul 29, 2010 10:26 pm

nadam se. od sutra ga drzim u kuci dok ne primi vakcine, da se ne bi zarazio od macak koje jurcaju po dvoristu. pa ne znam gde da ga drzim,ne bih da mi kaki i piski po tepihu i krevetu...? Imate neki savet?

Hudini

Broj poruka: 126
    Datum upisa: 14.09.2008

Počalji  Hudini taj Pet Jul 30, 2010 2:30 pm

Ovako, Share sto se tice slepila mislim da je sa njim sve u redu. Stenci ni ne gledaju manje prepreke kad se zaigraju. Skroch je to detaljno opisala i njen slucaj je puno ozbiljniji. Zao mi je ste nema lepih vesti od Skroch ali nada postoji. Sto se tice drzanja kuci od mene nema nikakve pomoci.

Skroch

Broj poruka: 12
    Godina: 19
    Datum upisa: 31.03.2010

Počalji  Skroch taj Pet Jul 30, 2010 8:40 pm

Hudini ::Ovako, Share sto se tice slepila mislim da je sa njim sve u redu. Stenci ni ne gledaju manje prepreke kad se zaigraju. Skroch je to detaljno opisala i njen slucaj je puno ozbiljniji. Zao mi je ste nema lepih vesti od Skroch ali nada postoji. Sto se tice drzanja kuci od mene nema nikakve pomoci.

Ja se zaista izvinjavam na svojoj neaktivnosti, inace Skroch, tj ja, sam musko Smile

Archie je skroz ok, evo ga vec je porastao, ne lici bas na pravog labradora (buduci da je mesanac) ali ga volim bez obzira na to. Naucio je da trazi da mu se otvore vrata kuce kada zeli da piski/kaki (veliku muku smo mucili sa tim ali ga je brat naucio posto ja zbog posla nisam imao vremena za to). Sto se slepila tice, sve je ok, Archie nije slep vec naprotiv, vidi mrvu u travi Smile

@Share, nema razloga za brigu, kao sto su Hudini i jasmina rekli. Jos uvek je mali i ne obraca paznju na prepreke kada se zaigra (kao moj Arči) Very Happy

Sve najbolje i jos jednom se izvinjavam na neaktivnosti.

jasmina79

Počalji  jasmina79 taj Pet Jul 30, 2010 9:27 pm

Oprosteno zbog lijepih vijesti..... Very Happy

Hudini

Broj poruka: 126
    Datum upisa: 14.09.2008

Počalji  Hudini taj Pet Jul 30, 2010 9:57 pm

jasmina79 ::Oprosteno zbog lijepih vijesti..... Very Happy

Da pridruzujem se oprastanju i licno se izvinjavam zbog greske. Ko radi(citaj-pise)taj i gresi.

Similar topics

-

Sada je Pon Maj 21, 2012 10:35 am