Dobio sam stenca pre 3 dana, ima mesec ipo dana, vec je i progledao i sve ali, tek nocas sam primetio da on izgleda juri stvari po kuci samo po njuhu buduci da ne gleda u to. kada sam mu uzeo sundjer iz usta, bacio sam ga malo dalje od njega.. njusio je po tepihu, malo ga zaobisao i ipak ga je nasao. opet sam mu ga uzeo i drzao u ruci, u visu i dovikivao ga. dosao je do mene ali nije dizao glavu ka gore. sta god da radi, gleda samo pravo i njusi po tepihu.. podigao sam ga i pogledao mu oci, pomera ih, levo desno medjutim okrenuo sam ga malo ulevo u nadi da ce me i dalje gledati ali nije, gledao je u smeru u kom sam ga okrenuo.. sta da radim?
Da li je slep?

Skroch- Broj poruka: 12
Godina: 19
ime psa: Arči
Datum upisa: 31.03.2010
- Post n°1
Da li je slep?

Berna- Broj poruka: 4007
Godina: 27
ime psa: Cookie - Kuki
Datum upisa: 25.07.2009
- Post n°2
Re: Da li je slep?
Pravac veterinar! Ovo sve ne mora nista da znaci, stenci su cesto zablentavljeni u nesto... mozda nije hteo da uzme sundjer i mozda nije hteo da gleda u tebe kad si ga okrenuo...
A pritom znam kokera koji je 100% slep a koji je fiksirao bukvalno sendvic koji sam jela!
Mozda je neko delimicno slepilo, tako nesto... Nadam se da nije nista ozbiljno... jadnicak...
A pritom znam kokera koji je 100% slep a koji je fiksirao bukvalno sendvic koji sam jela!
Mozda je neko delimicno slepilo, tako nesto... Nadam se da nije nista ozbiljno... jadnicak...

johnyAstor- Admin
- Broj poruka: 1713
ime psa: Astor
Datum upisa: 13.09.2008
- Post n°3
Nemoj ici vetu... Ako si u Bgd-u idi na veterinarski fakultet...
Vet ti moze reci sta je, a da nema argumente za to... Moguce je da je ovo sto je Berna rekla, ali ipak idi na veterinarski...
Vet ti moze reci sta je, a da nema argumente za to... Moguce je da je ovo sto je Berna rekla, ali ipak idi na veterinarski...

jasmina79- Broj poruka: 1388
Godina: 33
ime psa: Dante
Datum upisa: 26.09.2008
- Post n°4
Obavezno javi sta je bilo....

share- Broj poruka: 540
Godina: 22
ime psa: Beni
Datum upisa: 28.07.2010
- Post n°5
i ja se bojim za moje stene,ima samo 5 nedelja i nekad kad se zatrci na terasi udari glavu o stolicu... ne znam da li je ne vidi ili je nesto drugo u pitanju. Ali izbegava ponekad 'prepreke' koje prave stolice. Takodje nece sa terase da padne jer kad dodje do kraja mislim da vidi da je visoko i samo se nagne napred a noge zabaci nazad da ne padne... E sad,kad udari u stolicu ja se istripujem da je slep,a to se desava samo kad se zatrci i kad vidi nesto...

- Post n°6
Skroch sta se desilo sa tvojim psom....?
share....mislim da se samo radi o jednom premladom i blesavom stenetu....
share....mislim da se samo radi o jednom premladom i blesavom stenetu....

share- Broj poruka: 540
Godina: 22
Datum upisa: 28.07.2010
- Post n°7
nadam se. od sutra ga drzim u kuci dok ne primi vakcine, da se ne bi zarazio od macak koje jurcaju po dvoristu. pa ne znam gde da ga drzim,ne bih da mi kaki i piski po tepihu i krevetu...? Imate neki savet?

Hudini- Broj poruka: 126
Datum upisa: 14.09.2008
- Post n°8
Ovako, Share sto se tice slepila mislim da je sa njim sve u redu. Stenci ni ne gledaju manje prepreke kad se zaigraju. Skroch je to detaljno opisala i njen slucaj je puno ozbiljniji. Zao mi je ste nema lepih vesti od Skroch ali nada postoji. Sto se tice drzanja kuci od mene nema nikakve pomoci.

Skroch- Broj poruka: 12
Godina: 19
Datum upisa: 31.03.2010
- Post n°9
Hudini ::Ovako, Share sto se tice slepila mislim da je sa njim sve u redu. Stenci ni ne gledaju manje prepreke kad se zaigraju. Skroch je to detaljno opisala i njen slucaj je puno ozbiljniji. Zao mi je ste nema lepih vesti od Skroch ali nada postoji. Sto se tice drzanja kuci od mene nema nikakve pomoci.
Ja se zaista izvinjavam na svojoj neaktivnosti, inace Skroch, tj ja, sam musko
Archie je skroz ok, evo ga vec je porastao, ne lici bas na pravog labradora (buduci da je mesanac) ali ga volim bez obzira na to. Naucio je da trazi da mu se otvore vrata kuce kada zeli da piski/kaki (veliku muku smo mucili sa tim ali ga je brat naucio posto ja zbog posla nisam imao vremena za to). Sto se slepila tice, sve je ok, Archie nije slep vec naprotiv, vidi mrvu u travi
@Share, nema razloga za brigu, kao sto su Hudini i jasmina rekli. Jos uvek je mali i ne obraca paznju na prepreke kada se zaigra (kao moj Arči)
Sve najbolje i jos jednom se izvinjavam na neaktivnosti.

- Post n°10
Oprosteno zbog lijepih vijesti.....

Hudini- Broj poruka: 126
Datum upisa: 14.09.2008
- Post n°11
jasmina79 ::Oprosteno zbog lijepih vijesti.....![]()
Da pridruzujem se oprastanju i licno se izvinjavam zbog greske. Ko radi(citaj-pise)taj i gresi.