Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Ishrana kuje koja doji mlade

Delite

Hudini

Broj poruka: 126
    Datum upisa: 14.09.2008

Ishrana kuje koja doji mlade

Počalji  Hudini taj Pet Jun 18, 2010 11:54 pm

Postovanje.

Zna li neko koliko bi trebalo da jede kuja koja doji mlade!? Hranim je tri puta sa po 500gr. Inace sad je hranim granulama pedigrea junior a sargarepu dobija kao poslasticu jer je obozava.

jasmina79

Broj poruka: 1388
    Godina: 33
    ime psa: Dante
    Datum upisa: 26.09.2008

Re: Ishrana kuje koja doji mlade

Počalji  jasmina79 taj Sub Jun 19, 2010 1:41 pm

Najbolje da cekas Sladju ili nekog ko se bavi uzgojem...oni bi tacno trebali znati sve o tome...ja licno nemam....uostalom pola znanja je teorija a pola praksa...

Hudini

Počalji  Hudini taj Ned Jun 20, 2010 12:43 pm

Da sad hoce da jede i tri kilograma ja bih joj dao jer treba nahraniti onoliko stado a ona je puno smrsala. Prosto nije htela jesti dok je bila bremenita. Meni je receno da nema druge nego joj titrati i davati joj hranu koju hoce da jede jer je period dok je bremenita dosta kratak.

Hudini

Počalji  Hudini taj Sre Jul 14, 2010 9:04 pm

Hajde i ovde da odgovorim i sebi i drugima. Najbolji nacin da se vidi jede li kuja dovoljno je da se vidi da ne gubi na tezini. Jedan dobar savet je da se kuji sipa jogurt u hranu. Lora tako voli da jede a ima mleka za svih deset stenaca i jos toliko.

Sada je Pon Maj 21, 2012 10:38 am