Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Stenci i kisa

Delite

Hudini

Broj poruka: 126
    Datum upisa: 14.09.2008

Stenci i kisa

Počalji  Hudini taj Pon Jul 12, 2010 3:47 pm

Imam jedan problem i nemam predstavu kako ga resiti ili sta raditi. Naime boks sam prosirio ali je taj drugi deo boksa otkriven. Mislio sam da ce stenci da se sklone kad pada kisa ali to se nije desilo. Nije bila neka jaka kisa ali se ipak nisu sklonili. Sad su zatvoreni u prvom delu ali kad ih budu odvojeni od majke mislio sam da ih premestim u prostor koji je dve trecine otkriven. Ukoliko se ne sklanjaju od kise moram sve pokriti.

Hudini

Re: Stenci i kisa

Počalji  Hudini taj Uto Jul 13, 2010 7:33 pm

Posto nema odgovora ovde potrazio sam odgovor na nekom drugom sajtu pa da pomognem nekim drugim. Leti nije problem uopste da malo pokisnu a kad bi pocela veca kisa oni bi se sami sklonili. Tako da ne brinete ako vam boks nije skroz pokriven u toku leta. Za zimu jos ne znam ali cu blagovremene postaviti sebi i drugima odgovor. Naravno kazacu vam sta su uradili kad vece kise.

Hudini

Re: Stenci i kisa

Počalji  Hudini taj Ned Jul 18, 2010 10:14 pm

Sad vec konverziram sam sa sobom ali sam sebi obecao da cu napisati svoje utiske. Padala je jaka kisa i posmatrao posle nekog vremena svi su se sklonili.

Sada je Pon Maj 21, 2012 10:42 am