Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Prva setnja

Delite

share

Broj poruka: 540
    Godina: 22
    ime psa: Beni
    Datum upisa: 28.07.2010

Prva setnja

Počalji  share taj Pet Sep 03, 2010 1:36 pm

kada ste vi prvi put setali vaseg ljubimca i kakvi su vam utisci iz prve setnje? Da li vam je vas ljubimac priredio nesto sto niste ocekivali?

johnyAstor
    Admin

Broj poruka: 1713
    ime psa: Astor
    Datum upisa: 13.09.2008

Re: Prva setnja

Počalji  johnyAstor taj Pet Sep 03, 2010 1:38 pm

ja sam debelog isti dan vodio u setnju, ali ni sa cim... trckarao, njuskao... ali, bilo je ok...

share

Počalji  share taj Pet Sep 03, 2010 1:42 pm

hm,malo nejasan odgovor... kako isti dan? Question Shocked

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Pet Sep 03, 2010 3:08 pm

I ja sam ga izvodila od prvog dana kad sam ga uzela od odgajivaca... ali sam izbegavala druge pse, dok nije dobio drugu vakcinu.

share

Počalji  share taj Pet Sep 03, 2010 3:26 pm

ja bih mog da pustim u dvoriste da bude sam ali se plasim,stalno uzima nesto u usta. E sad,tacnije se plasim da ne uzme neku kost od ribe,jer ih ima po dvoristu,deda kad dodje sa pecanja baci mackama na dvoriste sitnu ribu da jedu i ostanu kostice ostre,zato se bojim. A sto se tice konkretno setnje,u sledeci petak primamo drugu vakcinu pa onda idemo da setamo...

johnyAstor
    Admin

Broj poruka: 1713
    ime psa: Astor
    Datum upisa: 13.09.2008

Počalji  johnyAstor taj Pet Sep 03, 2010 6:17 pm

share ::hm,malo nejasan odgovor... kako isti dan? Question Shocked

Isti dan kad je kupljen...

milica88

Broj poruka: 1164
    Godina: 23
    ime psa: BEN
    Datum upisa: 16.02.2010

Počalji  milica88 taj Pet Sep 03, 2010 10:33 pm

Ja Bena nisam bas odmah posto je bila zima i jako hladno,kada se prolepsalo vreme imao je oko 2 meseca,a setnja je bila...xaxaxxa horor Very Happy on je isao gde je hteo,lajao na sve zivo i nezivo,jurio za ljudima, uzimao sve sto je mogao u usta i da...kakio na svakom drugom koraku Very Happy

jasmina79

Broj poruka: 1388
    Godina: 33
    ime psa: Dante
    Datum upisa: 26.09.2008

Počalji  jasmina79 taj Sub Sep 04, 2010 6:49 am

Dante je svoju prvu setnju imao na moru....tacnije na plazi....osramotio me je vise puta....stalno je isao prema ljudima koji su imali nesto za jesti ili puno rucnika u koje bi se zavukao.... Very Happy

share

Počalji  share taj Sub Sep 04, 2010 10:26 am

zanima me da li bi mogao,kada ga budem prvi put setao,da ga pustim sa povoca da trci malo sam. Posto planiram da idem kroz njive gde nema vozila i pasa i naroda. Bojim se da mi ne pobegne negde,zato pitam Question A i tamo ima neki kao bazen pa sam planirao da ga pustim da vidim da li ce hteti unutra,ali se plasim da ne ode negde od mene.

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Počalji  Berna taj Sub Sep 04, 2010 10:44 am

share ::zanima me da li bi mogao,kada ga budem prvi put setao,da ga pustim sa povoca da trci malo sam. Posto planiram da idem kroz njive gde nema vozila i pasa i naroda. Bojim se da mi ne pobegne negde,zato pitam Question A i tamo ima neki kao bazen pa sam planirao da ga pustim da vidim da li ce hteti unutra,ali se plasim da ne ode negde od mene.

Psa u koga nemamo poverenje ne pustamo nikada sa povodca, a pod tim podrazumevam da pas ne zna ili iz nekog razloga ne izvrsava u vecini slucajeva osnovne komande (dodji, sedi, ne, fuj). Moze nesto da pojede, moze da podleti pod kola, moze neko da ga sutne, svasta moze da se desi!

share

Počalji  share taj Sub Sep 04, 2010 6:03 pm

i moj uskoro 3 meseca,u ponedeljak ce biti 11 nedelja. Ja sam mu davao neke keksice punjene piletinom kao poslasticu u obliku koske. Nego,jel si ti izvodio tvog? Jel primio drugu vakcinu? Znam da sam otisao u off,ali samo ovo da pitam...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Prebacene poruke iz teme O granulama i kuvanoj hrani - sta vas pas treba da jede?

gangsta50

Broj poruka: 386
    ime psa: Oskar
    ime psa: Amadeus
    Datum upisa: 16.08.2010

Počalji  gangsta50 taj Sub Sep 04, 2010 6:07 pm

trebali smo 1.septembra primiti,ali nije bio ociscen od glista,danas sam i to obavio,pa cu ga u ponedeljak vakcinisati i lagano u setnju Smile

share

prva setnja2

Počalji  share taj Sub Sep 04, 2010 6:09 pm

ja mom sutra dajem tabletu za ciscenje,u petak 2 vakcina i onda POMOZI BOZE (krecemo lagano sa setnjom)... zavrsavamo na ovu temu,sorry adminima i hvala na razumevanju.

ViPns

Broj poruka: 485
    Godina: 35
    ime psa: Ariel
    ime psa: Nakoma
    Datum upisa: 29.05.2010

Počalji  ViPns taj Sub Sep 04, 2010 9:53 pm

I mi smo nasu Ariel u prvu setnju tek posle druge vakcine.
    Ne moras bas u prvoj setnji,ali kad god imas priliku (livada bez saobracaja i drugih ljudi)probaj da ga pustis sa povodca, uci ga da ne ide nigde bez tebe,ti si ipak njegov vodja Very Happy
    u pocetku ce biti problematicno ali samo budi uporan,sa puno odlucnosti razumevanja i ljubavi sve doce na mesto veruj mi!

gangsta50

Broj poruka: 386
    ime psa: Oskar
    ime psa: Amadeus
    Datum upisa: 16.08.2010

Počalji  gangsta50 taj Sub Sep 04, 2010 10:04 pm

pa ja sa oskarom setam ovako oko kuce,malo po ulici,nikada nije isao ispred mene,uvek me prati,ide pored mene ili iza mene.i gdje god ja krenem i on krene zamnom nema veze sta radi Smile nadam se da ce takav biti i na povodcu

Sada je Pon Maj 21, 2012 10:49 am