Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Ka da znam da li je zaista Labrador

Delite

Baki

Broj poruka: 24
    Godina: 26
    ime psa: Archi
    Datum upisa: 10.11.2010

Ka da znam da li je zaista Labrador

Počalji  Baki taj Sre Nov 10, 2010 3:57 pm

Kada sam kupovao Archija tu mu je bila samo majka. Njen rodovnik sam video, svi predci su joj Labradori. Archijev otac je navodno braon Labrador, njega nisam video niti njegov rodovnik. Nemam Archijev rodovnik jer žena koja je prodavala štence nije izvadila. On je potpuno crn, ima kožice izmedju prstiju ima klempave uši i rep koji je širok u korenu i sužava se ka vrhu. Kako da budem siguran da je on baš Labrador rasa?

Berna

Broj poruka: 4007
    Godina: 27
    ime psa: Cookie - Kuki
    Datum upisa: 25.07.2009

Re: Ka da znam da li je zaista Labrador

Počalji  Berna taj Sre Nov 10, 2010 4:53 pm

Bez rodovnika nikako ne mozes biti siguran, jedino na osnovu izgleda da procenis koliko lici/ne lici na labradora. Koliko je on sad star i zasto imas tu dilemu?

gangsta50

Broj poruka: 386
    Godina: 22
    ime psa: Oskar
    ime psa: Amadeus
    Datum upisa: 16.08.2010

Počalji  gangsta50 taj Sre Nov 10, 2010 5:56 pm

kakve su to kozice izmedju prstiju,mislim da ih oskar nema ali ima rodovnik Smile

Berna

Počalji  Berna taj Sre Nov 10, 2010 6:12 pm

gangsta50 ::kakve su to kozice izmedju prstiju,mislim da ih oskar nema ali ima rodovnik Smile

Vidi od 1:14

http://www.youtube.com/watch?v=0cj81wHmfXc

Baki

Broj poruka: 24
    Godina: 26
    Datum upisa: 10.11.2010

Počalji  Baki taj Sre Nov 10, 2010 9:52 pm

Berna ::Bez rodovnika nikako ne mozes biti siguran, jedino na osnovu izgleda da procenis koliko lici/ne lici na labradora. Koliko je on sad star i zasto imas tu dilemu?

Star je 5 meseci i 5 dana. Ovo gore je njegova slika. U sustini jako lici. Pa nije dilema, prosto bih voleo da je lab jer sam hteo laba. Hvala u svakom slucaju.

Berna

Počalji  Berna taj Čet Nov 11, 2010 9:08 am

U Americi postoji mogucnost analize DNK, jedna moja poznanica je to uradila za svog Australijskog ovcara koga je usvojila iz azila, ali toga u Srbiji sumnjam da ima! A i da ima, tebi nista ne bi znacilo, jer FCI prosto ne prepoznaje kao cistokrvne pse koji nemaju papire (sem kod nekih rasa koje su u fazi prepoznavanja i broje jako malo jedinki). Tako da ne znam sto ti je toliko vazno, ako si ga uzeo kao ljubimca, samo da pazis u buduce, nemoj da placas psa koji nema papire (svi kazu, "sta ce mi papiri, ja hocu ljubimca", pa se raznorazni "odgajivaci" okoriste time i prodju jeftinije, ali papiri su jako bitni i nuzno prate cistokrvnog psa).

Sada je Pon Maj 21, 2012 11:04 am